Борбени Невесињци прескочили Приједор

28.03.2021. - Рукомет

У дерби утакмици 14. кола Прве лиге РС Херцеговина је вечерас савладала Приједор резултатом 31:26. Невесињци су до побједе дошли чврстом игром у одбрани и високим процентом реализације контранапада. Најбољи период игре био је финиш првог полувремена када су домаћи направили солидну залиху за наставак сусрета.У другом дијелу утакмице Невесињци, уз краће периоде опуштања, рутински приводе меч крају и славе велику побједу.

Приједор је серијом 4:0 десетак минута прије краја запријетио да утакмицу уведе у неизвјесну завршницу. Ипак, Драговић, Ивановић и остала дружина одбили су овај налет гостију.

Судије су наметнуле нешто строжији и понекад неуједначен критеријум, тако да је и поред доста искључења утакмица била изузетно коректна.

Најефикаснији играч сусрета био је Драговић са 10 голова. Стандардно добри су били Ивановић и Шаренац са по пет голова те млади голман Стојановић који је био добрим дијелом утакмице готово несавладив.Код гостију се истакао Шкарић са девет погодака.

Са бодовима из вечерашње утакмице Херцеговина се осамила на другом мјесту првенствене табеле. Невесињци у наредном колу гостују у Дубици, а Приједор дочекује лидера Јединство.

Коментари
Издвајамо