Александар Милојевић – Реваншираћемо се Слоги у суботу (фото)

Аутор: Српска инфо и РМ Фото: Рукометни савез РС
05.09.2021. - Рукомет

Рукометаши Слоге по шести пут освојили су Куп Републике Српске, пошто су у финалу добили Леотар са 27:26 (14:12). 

Била је ово занимљива и неизвијесна утакмица у којој су нијансе одлучиле побједника. Тимови су се често смјењивали у вођству да би на крају више среће имали играчи из Добоја. Најзаслужнији за тријумф је Милутин Богдановић са 18 одбрана, док је Владимир Станковић дао седам голова, један мање Владан Ђурђевић.

У пораженом тиму Александар Милојевић је дао девет погодака.Прелазни пехар капитену Бориславу Станковићу уручио је Денис Шулић, предсједник ОРК Козара, а пехар у трајно власништво Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

За најбољег играча проглашен је Владимир Станковић члан Слоге, а његов саиграч Милутин Богдановић је најбољи голман, док је први стријелац са 17 голова Александар Милојевић (Леотар).

„Била је то, добра чврста утакмица на крају смо остали кратки за тај један гол. Нисмо имали среће са реализацијом зицера гдје их је њихов голман погурао напријед и на превасходно његовим крилима су дошли до побједе. Имали смо и напад на изједначење гдје техничком грешком нисмо дошли до погодка. На крају можемо сви да се погледамо у очи без икакве мрље јер су сви момци дали све од себе и изашли подераних кољена са паркета. Пробаћемо да исправимо неке грешке који их је неминовно било а и надамо се да ће нас и срећа погледати јер нам иста екипа долази прво коло гдје очекујемо побједу наравно“, каже за херцегспорт Александар Милојевић.

Добио сам и награду за најбољег стријелца турнира али то је сада мање битно јер онај  прави пехар иде и Добој.

Све у свему била је ова права рукометна светковина која се одржавала под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић. Сјајан организатор био је РС Републике Српске на челу са предсједником Маринком Умичевићем, а добар домаћин био је ОРК Козара из Градишке.

Ови ривали, Леотар и Слога састаће се 11. септембра у Требињу у првом колу нове сезоне Премијер рукометне лиге БиХ.

 

Коментари
Издвајамо