Грачаница пала након праве драме

08.10.2022. - Рукомет

Каква је само рукометна драма виђена у утакмици Леотара и Грачанице у оквиру 5.кола Премијер лиге БиХ. Коначан резултат био је 28:25 а полувријеме 11:14 у корист гостију.

Посљје великог преокрета побједа Леотара у дербију кола БХТ премијер лиге бих против овогодишњег бх европског представника РК „Грачанице“ . Каква драматична завршница је вечерас видјена у Бреговима, али уз френетичну подршку публике бодови остају у Требињу. Аплаузи за гостујућу екипу и веелики аплауз за Леове момке и стручни штаб на крају утакмице све говоре.

„Почели смо јако лоше са доста техничких грешака, али смо успјели средином првог полуврмена доћи у егал. Неколико лоших напада и на полувријеме идемо са заостатком од 3 разлике. Почетком другог полувремена наша одбрана је била стамена те опет стижемо резултат. Опет долази до гресака у нападу и на одмор идемо на минус три гола у 50 минуту. И онда креће одлична игра наших момака, предводјена феноненалним одбранама Милоша Кнежевића. Посљедњих пет минута сви у дворани су били на ногама. На крају велика и заслужена побједа за опстанак у врху табеле и задржавање непобједивости у ових 5 кола, са скором 4 побједа и 1 неријешен резултат.Гостима хвала на фер и коректној игри и сретан повратак кући и успјех у даљем току шампионата и европског такмичења“, кажу у РК Леотар које чека ЕХФ недјеља и пауза од 10 дана а онда нова домаћа утакмица против РК „Искра“ из Бугојна.

Коментари
Издвајамо