РК Херцеговина-Квалитетнији маркетинг за успјешну сезону

25.07.2022. - Рукомет

У Рукометном клубу Херцеговина у Невесињу кренули су са активностима везаним за маркетиншко ангажовање у циљу прикупљања значајнијих прихода а све у циљу обезбјеђивања довољних финансијских средстава како би се невесињски премијерлигаш несметано такмичио у елитном БиХ рукометном друштву.

„Ми смо протеклих дана вриједно радили на организацији клуба, прилогадјавању на већи ниво, те на састављању тима за предстојећу сезону о чему ћемо вас детаљно информисати током ове седмице.Овим путем морамо нагласити да смо већ добили подршку за наступ у Премијер лиги од стране Општине Невесиње, Електропривреде РС и кладионице WWИН, као наших главних спонзора.Такодје на наговор великог броја вас пријатеља који хоће да помогну, покренули смо акцију продаје сезонских карата у износи 30 КМ као и златне спонзорске карте у износу 100 КМ. Навијачи и пријатељи клуба који желе дати лични допринос карте могу преузети у ресторану “Триум”, као и јављањем на тел и вибер бр 066 172 077.

Хвала свима на подршци до сада, ми само обећавамо да ћемо се као и до сада трудити да представљамо наш град у најљепшем свијетлу кроз оно што најбоље знамо, а то је рукомет“, кажу у Рукометном клубу Херцеговина.

Ускоро ће бити познати сви детаљи везани за почетак припрема невесињског премијерлигаша.

Коментари
Издвајамо