Милојевић:Боравак на припремама репрезентације непроцјењиво искуство

23.12.2021. - Рукомет

 

Селектор мушке сениорске рукометне репрезентације Босне и Херцеговине Ивица Обрван скратио је списак играча за други дио припрема за Европско првенство 2022. године. Други дио припрема одржаваће се од 26. до 30. децембра а и њега ће прескочити браћа Бењамин и Сењамин Бурић док је Врањеш на списку. БиХ ће на старту године имати турнир у Осијеку гдје ће играти против Хрватске и Русије.

На списку се налазе сљедећи играчи: Адмир Ахметашевић (Висла), Небојша Бојић (Цеље), Харун Хоџић (Шамбери), Ален Овчина (Слобода), Владо Драганић (Борац), Енес Кешкић (Лудвигсхафен), Лука Перић (Борац), Ибрахим Хасељић (Горење), Адин Фаљић (Загреб), Владимир Врањеш (Брест), Елмир Грађан (Еурофарм), Мирко Херцег (Чургои), Дино Хамидовић (Ђонђос), Един Клис (Загреб), Никола Прце (Беса), Мирсад Терзић (Висла), Јосип Перић (Еурофарм), Милан Вукшић (Извиђач), Иван Карачић (Макаби), Дејан Малиновић (Балатонфуреди) а међу њима и Александар Милојевић рукометаш Леотара.

„Два пута дневно се тренирало а били су доста јаки тренинзи. На припремама је било доста јако искусних играча из најјачих лига, неке од њих сам познавао од раније неке сам упознао и могу да кажем једно велико искуство за мене. Потрудио сам се да искористим сваку прилику која ми се указала. Задовољан сам одрађеним. Селектор Обрван ме позвао и на наредно окупљање 26.12. тако да нема много одмора. Потрудићу се  да оправдам повјерење“, каже за херцегспорт Александар Милојевић првотимац Леотара.

Коментари
Издвајамо