Запажен наступ херцеговачких стријелаца

14.12.2020. - Остало

Чланови Леотара РВИ и Омладинског стрељачког клуба Леотар остварили су запажене резултате на такмичењима која су протеклог викенда одржана у Бањалуци и Сарајеву.
Трочлана екипа ОСK Леотар у саставу Срђан Вукановић, Милко Грубач и Павле Мерћеп освојили су треће мјесто на Првенству БиХ у стрељаштву одржаном у сарајевској спортској дворани Зетра. Требињци су остварии резултат од 1605 кругова. Титулу шампиона освојила је екипа Геофона из Теслића а друго мјесто Стрељачки клуб Сарајево.


На овом шампионату Женска екипа гатачке Младости у саставу Јелица Милетић, Тијана Црногорац и Наталија Гојковић освојила је треће мјесто у дисциплини ваздушна пушка док је мушка, у саставу екипа у саставу Иван Слијепчевић, Видоје Вуковић и Стефан Појужина освојила четврто мјесто. Гачани су у дисциплини ваздушни пиштољ освојили пето мјесто у мушкој конкуренцији. Екипа је наступала у саставу Иван Слијепчевић, Стефан Појужина и Милош Шушић.
Екипа Стрељачког клуба Леотар РВИ је на Првенству РС освојила треће мјесто. Мирослав Андрић, Срђан Милојевић и Раденко Тркуља су овим остварили још један запажен резултат. На овом такмичењу екипа СK Свети Димитрије РВИ из Невесиња, у саставу Јово Граховац, Миљан Таминџија и Миљан Зубац освојила је четврто мјесто.

Коментари
Издвајамо