Ускоро и зимска сезона купања

01.09.2021. - Остало

 

Са данашњим даном завршена је и сезона купања на базену на Бањама, а у Јавној установи Базени Требиње, који газдују овим спортским објектом, али и купалиштем на Бањама, изражавају задовољство оствареним резултатима.

„Велики број купача, како на базену на Бањама, тако и на Купалишту у Бреговима и позитивне оцјене и одлични утисци посјетилаца из нашег града али и бројних туриста, увјеравају нас да је сезона била итекако успјешна“, каже Зоран Чучковић, директор Јавне установе базени Требиње. Приоритет у активностима и протеклој сезони била је редовно чишћење и одржавање базена и купалишта у Бреговима а с обзиром да се  у овај базен испуштала вода директно из Требишњице.Према његовим ријечима Купалиште у Бреговима и даље ради а већ данас, након пар хладнијих и кишних дана, појавили су се поново купачи.

„Зависно од временских прилика или неприлика, Купалиште у Бреговима ће бити отворено“, наглашава Чучковић и изражава наду да ће ускоро почети са радом и затворени базен на Бањама. Очекивања су да ће крајем октобра и овај објекат почети са радом а до тада пливачи ће тренинге обављати у базену у Граду сунца. „Уколико се наша предвиђања остваре, а радови теку планираном динамиком, имаћемо зимску купалишну сезону а од 2022. Године оствариће се и наш дугогодишњи сан да имамо 12 мјесеци у години услове за пливање“, наглашава Чучковић.

Коментари
Издвајамо