Ускоро Академија Мајдов

29.06.2022. - Остало

Прослављени џудиста Немања Мајдов овог љета организоваће прву „Мајдов Академију“ у Источном Сарајеву, гдје ће своје знање несебично преносити другима. Овог августа ће на џудо семинару и тренинг кампу присуствовати прослављени мађарски џудиста Кристијан Тот, освајач олимпијске, свјетске и европске медаље.

– Већ дуже вријеме намјеравам ово да урадим и одлучио сам, акобогда, да са тим почнем ове године. То ми је велики сан, а и обавеза да пренесем своје знање и искуство на будуће генерације, али и на старије од мене и све оне који желе да се унаприједе у овом спорту. Циљ ми је да унаприједимо џудо на нашим просторима и да помогнемо нашој домаћој дјеци да постану шампиони, рекао је Немања Мајдов.

Поред Немање Мајдова и Кристијана Тота, ове године ће ту бити његов отац и најбољи тренер Европе за 2018. годину, Љубиша Мајдов, те брат Стефан.

– Сваке године доводићу некога од мојих пријатеља из свијета који су велики шампиони да пренесу своје знање и искуство на наше борце. Поред Тота, биће и специјалних гостију, такмичара и тренера који ће учествовати на кампу и семинари у које ћемо објављивати ускоро.

Коментари
Издвајамо