Trебињски кајакаши сјајни и на Међународној регати „ Савски кеј “

11.09.2023. - Остало

Међународна регата „САВСКИ КЕЈ“, одржана у Шамцу у недјељу 10. Септембра 2023. , окупила велики број веслача како из БИХ, тако и из Хрватске.
Кајак клуб „Требишњица“ је учествовао са 10 такмичара који су својим наступом у укупном пласману освојили друго екипно мјесто. Прво мјесто је заузео клуб „Олимпик“ из Хрватске, док се на трећем мјесту  нашао клуб,, Харис Суљић“ из Брчког.
Такмичари Кајак кану клуба ,,Требишњица“ су својим учешћем на овом такмичењу још једном показали сјајно умјеће веслања и освојили укупно 14 медаља и то: 4 златних, 9 сребрних и 1 бронзану медаљу.


Екипу КК,,Требишњица“ на овом такмичењу представљали су:
Димитрије Кусаловић, Ивона Грубач, Момчило Нинковић, Матија Вицо, Иван Куртовић, Марија Куртовић, Лара Спасојевић, Андреј Миш, Давор Глушац и Никола Јанда.
Сви такмичари су се окитили медаљама, а посебно истичемо успијех Марије Куртовић која је осим у својој категорији била и првак у старијој категорији и тако још једном показала да се ради о врхунској такмичарки (спортисти) која је и тренутни првак Србије у категорији пионира.
Наступом на овом такмичењу кајакаши са Требишњице су још једном показали да су спремни да се такмиче против клубова из региона и поново оправдали титулу првака Босне и Херцеговине.
За сам крај сезоне најављујемо да наши кајакаши припремају међународну регату која ће се одржати на Требишњици 24. Септембра.

Коментари
Издвајамо