Са вјером је лакше … и успјешније

22.09.2021. - Остало

Отац Предраг Поповић, јереј Српске православне цркве, епархије пожаревачко-браничевске је објавио интересантан видео снимак на друштвеној мрежи Инстаграм. Реч је о јуниорским ватерполо репрезентативцима Србије са којима се дружио након што су освојили Светско првенство.

Испратио их је Отац Предраг на велико такмичење, а онда и дочекао као шампионе планете. На снимку се види како млади ватерполисти и Предраг певају песму „Пукни зоро“, док је хармонику свирао један од пријатеља. О овом догађају је Поповић на друштвеним мрежама још написао:

– Прелеп дан… Нисам знао зашто спремам прасе али сам осећао да ми долазе гости. Причају како им је на првенству било тешко и храна слаба, да су готово били гладни, рекох им: Сад идете да вас отац Пеђа нахрани! Након причешћа одосмо до моје куће где је Ћира већ ставио прасе на ражањ. Играли смо кошарку а потом јели а онда уз хармонику Бранислава певали и веселили се. Еххх… Србијо. Да те нема, требало би те измислити. Хвала ти Господе на оваквим момцима. Са њима си ме утешио да нам има будућности. Хвала вам децо наша на јачини и вери вашој. Хвала што нас тешите и враћате наду у народ наш намучен. Чекаће вас отац Пеђа после сваке победе али и пораза. Заједно смо јачи поготово кад нас Бог води, написао је јереј СПЦ.

Коментари
Издвајамо