Ротердам зове Ђоковића

23.01.2022. - Остало

Можда само желе да искористе моменат и добију велику рекламу, али много је оних који би радо гледали Новака Ђоковића у свом граду.
Из Париза су стизале различите информације, постоје назнаке да Ђоковић неће моћи да игра у Мадриду, али и на још неким турнирима.
Ипак, писали смо већ о местима где је Ђоковић и те како пожељан, а појавило се још једно такво. Огласио се Ричард Kрајичек, директор турнира из серије 500 у Ротердаму који је заказан за почетак фебруара.
– Новак је добродошао! Нећемо га сад бомбардовати порукама, али ће његов менаџер добити мејл, тако да зна да је добродошао. Он у фебруару увек иде на скијање да би се опоравио од Аустралијан опена, али мислим да сада жели да се опорави на други начин – рекао је Kрајичек. Он је говорио и о вакцинацији и Новаковом статусу.
– Свако има право да буде вакцинисан или не да би радио ствари које су дозвољене у Холандији. Ми смо спортски догађај и његово играње би била огромна ствар за спорт. Годинама сам говорио да ће бити најбољи играч свих времена и било би сјајно да га дочекамо овде.
Ђоковић је на турниру у Ротердаму последњи пут играо 2010. године.

Коментари
Издвајамо