Прво злато за Србију!

Аутор: mozzartsport
27.07.2021. - Остало

Као у Лондону  2012. године, одело српске херојине обукла је теквондисткиња Милица Мандић. Током целог дана Милица је изгледала сјајно, тактички перфектно и дефанзивно скоро савршено, а слично издање поновила је у великом финалу против Корејке Дабин Ли (категорија преко 67 килограма). На крају је било великих 10:6. Сасвим довољно за друго олимпијско злато у каријери Милице Мандић и велику радост у Токију, а верујемо и у вашим домовима. Антологијски успех направила је царица Милица, показала је да може да се бори против различитих школа и да је најбоља када је то било најпотребније.

Бриљантно је Милица Мандић отворила дуел против светске шампионке из Манчестера. Корејка је мењала став, покушавала на разне начине, али је Милица деловала сјајно.

Прво је погодила ривалку у главу, потом и оклоп. За велико вођство од 5:0. Све је ишло као по лоју за Милицу Мандић. Слушала је наша теквондиткиња савете тренера Драгана Галета Јовића, који је вешто наводио како да избегне нападе агресивне Ли Дабин. Дефанзива је сјајно радила

 

Коментари
Издвајамо