Одрицање на Наталијинин начин

02.02.2021. - Остало

 

Шампионски пут тражи одрицања.

И рада али и одрицања.

Како другачије него као велико одрицање, рпотекли викенд талентоване тенисерке Наталије Сулавер која је најприје освојила турнир у Мостару, у суботу, а дан касније исти успјех остварила у Београду.

И након свега се вратила и стигла да дође у школу.

На Фестивалу тениса у Мостару освојила сам прво мјесто  за наранџасти ниво, узраст од осам до десет година. Побиједила саму четири меча, освојила прво мјесто,  преузела пехар и ја и тата смо одмах кренули у Београд“, прича нам Наталија Сулавер.

На ову причу надовезује се њен отац Божидар.

„Свакако да је ово напорно за дјевојчицу њених година. Уморни и исцрпљени стгли смо у београд у недељу ујутро, мало одморили и након тога нови турнир. И ту је, на отвореном првенству Београда, у узрасту од осам до десет година била најуспјешнија такмичарка. Остварен је максималан учинак са можда и пола снаге видно уморне Наталије. Имала је два меча и двије побједе и са нова 74 бода за ранг листу и већ сада је остварила пласман у топ 10 играчица у Србији. И то са седам година за ниво до 10 година“, каже нам Божидар.

Наредног викенда, Наталија и њен отац поново ће паковати кофере.

И поново у Београд и још један турнир.

Ко зна, можда и Наталија одустане од тениса и посвети се неком другом спорту. Посвједочили смо да је изузетно талентована, права чигра, али ако једног дана постане позната тенисерка, сигурни смо да ће увијек памтити бројна путовања и свог али и родитељског пожртвовања.

И одрицања.

Јер без њега нема шампиона.

А Наталија то јесте.

Коментари
Издвајамо