Нови рекорди КВС Леотар

27.11.2022. - Остало

Пливачи Клуба водених спортова „Леотар“ јуче су учествовали на МПМ “ Мали делфини 2022″ који је, организацији Пливачког клуба Олимп, одржан у Бања Луци на Градском олимпијском базену гдје се окупило 432 такмичара из 15 клубова.

Пливачи КВС „Леотар“, освојивши 10 медаља од чега двије златне, четри сребрене и четри бронзане медаље, у одличном „свијетлу“ предстаљали су боје свог клуба. Оно што посебно радује је да су млади пливачи КВС „Леотар“ поред освојених медаља остварили велики број личних рекорда.

Огњен Ћурић се окитио са пет медаља, једном златном и четри сребрене, Игор Кундачина је освојио злато и двије бронзе, док се најмлађи такмичар КВС „Леотар“ на овоме митингу у Бањалуци, Димитрије Сетенчић, окитио са двије бронзане медаље. „Наши млади пливачи остварили су одличан наступ на овогодишњем МПМ „Мали Делфини 2022“. Изврсни услови за тренинге на  Олимпијском базену у нашем граду доводе до тога да наши пливачи резултатски  напредују из такмичења у такмичење. У наредном периоду нас очекују нова такмичења на којима очекујемо нови резултатски напредак наших такмичара. – истиче Вељко Пиљевић, тренер у КВС „Леотар“.

Коментари
Издвајамо