Немањин километарски низ

09.03.2021. - Остало

Спортски веб портал херцегспорт у својој првобитној намјери настоји и да истраје. А то је афирмација младих спортиста, карактерних младих људи који су при том и добри спортисти. Не врхунски спортисти-али свакако што бољи људи.

Један од тих и таквих младих али и хуманих људи је Немања Милићевић тркач из Билеће тренутно студент новинарства на Палама. Трчањем се бавим четири године. Његови најзначајнији подухвати су  Хуманитарне трке али што се тиче полумаратона најбољи резултат је остварио у Зрењанину гдје је трчао испод 2 сата.

„Тренутно на Палама одрађујем јаке припреме за предстојећа такмичења. Сада сам се фокусирао на спринтерске дисциплине 100, 200 и 400 метара као и трке до 5 километара. Наредна трка је Требиње вертикал коју дочекујем спремнији него икад и очекујем одличан резултат па можда и неку од прве три позиције. Циљам да се попнем на врх Леотара испод 55 минута. У наредном периоду очекујем да постанем члан Атлетског клуба Романија Пале са којим желим да наступим на предстојећим такмичењима гдје ћу покушати остварити одличне резултате па чак и пробам да остварим што бољи резултат на Државном првенству БиХ на 100 и 200 метара. За све ове трке ми је пријеко неопходна помоћ спонзора како бих наставио са својим циљевим“, прича нам Немања.

Своје амбиције и намјере не крије.

„Ако Бог да, у мају, ако све буде како треба планирам Ходочашће Пале Манастир Острог дужине 285 километара коју, уз Божију помоћ,  планирам да пређем за три дана“, прича нам на крају овај талентовани атлетичар и будући новинар.

Коментари
Издвајамо