НЕКА НАМ ИГРАЊЕ ДОНОСИ РАДОСТ!

26.07.2021. - Остало

Гдје је воље и саборности ту нема ни зле крви, лошег гледања а ни нездраве конкуренције.

Тако ће се у недељу на два мјеста, у различито вријеме, окупити млади спортисти и уочи Илиндана показати витешко умјеће, спретност, храброст и вјештину.
Када је такмичарски дух „здрав“ и када немамо жељу бити бољи од својих саиграча нити омаловажавати притивника онда игра доноси срећу. Међутим када преовлада себичност у тиму и жеља да се понизи противник тада настаје мрак у уму и души који ни сама побједа не може отклонити.

Овим ријечима Фондација Свети Вукашин позива дјецу узраста од 10 до 16 година да се, како је написану, Играју и радују. Биће ту такмичења у шутирању на кош и спретности са лоптом, скок у даљ и бацање кугле, полигон спретности у води, одбојка на пијеску… Програм почиње након Свете литургије која почиње у 9 часова а све се одвија на терену на Базену у Бреговима.

И таман кад се одморе учесници, у вечерњим часовима их очекује турнир у баскету 3 на три на новоизграђеном терену у Мостаћима. Турнир се одвија у двије конкуренције и то млади кошаркаши годиште 2007. и 2008. и 2009. и млађи а за најуспјешније су обезбјеђени пехари, медаље и дипломе. Организатор овог такмичења, које почиње у 18 часова је Мјесна заједница Засад.

И како наслов ове приче каже… Нека нам играње донесе радост !!!

 

Коментари
Издвајамо