Кик-боксери Вележа хватају залет за предстојећа такмичења

Аутор: РАДИО НЕВЕСИЊЕ
25.08.2021. - Остало

У Кик бокс клубу „Вележ“ пуном паром су кренуле припреме за предстојећа важна такмичења. Четири члана невесињског клуба уврштена су у државну репрезентацију која ће учествовати на Балканском, Европском и Свјетском првенству.

У сениорском саставу су Ивана Радић и Дејан Драговић, а у јуниорском репрезентативном тиму су Јана Ђерић и Никола Шаран.

Трофејни невесињски кик боксери у борбу за одличја под окриљем Свјетске кик бокс организације WAKO крећу у Скопљу гдје се од 3. до 5. септембра одржава 15. Балканско првенство.

Слиједи потом најважнији догађај године ─ Свјетско првенство у италијанском туристичком центру Лидо ди Јесоло од 15. до 24. октобра.

Млади невесињски кик боксери планирају и одлазак на Европско јуниорско првенство које се ове године одржава у Будви од 5. до 14. октобра.

Припреме за ова такмичења одвијају се у најбољем реду и правој спортској атмосфери. Кик боксере је обрадовала и донација генералног спонзора ─ Невесињепутева. Ово предузеће је за чланове клуба обезбиједило спортске тренерке и торбе.

Коментари
Издвајамо