Изборна скупштина Џудо клуба Леотар:Подићи љествицу успјеха (фото)

08.02.2022. - Остало

У просторијама Џудо клуба Леотар на базену ма Бањама вечерас је одржана изборна скупштина Џудо клуба Леотар на којој је за предсједника Скупштине изабран Миљан Вуковић.

Вечерас је изабран и нови, седмочлани управни одбор као и Надзорни одбор клуба.

„Велика ми је част указана избором за предсједника клуба који је један од најбољих представника спорта града Требиња и настојаћу заједно са новим управним одбором и свим такмичарима и тренерима подгнемо још више љествицу успјеха“, рекао је Вуковић.

Чланови Скупштине су усвојили и извјештај о раду и финансијски извјештај за 2021. годину, план рада и финансијски план за наредни период те измјене и допуне Статута Џудо клуба Леотар у складу са новим Законом о спорту.

Како се могло чути на данашњој скупштини, иако је протекла година била у знаку пандемије вируса корона, такмичари Џудо клуба освојили су 135 медаља на бројним шампионатима и турнирима а такмичари Леотара Божидар Вучуревић и Видак Маљевић су понајбољи у својим узрасним категоријама и од њих се очекују још бољи резултати. Вечерас су уручена скупоцјена кимона за Божидара Вучуревића, Видака Маљевића и Павла Курдулију који су предњачили резултатима у прошлој години као и Игору Алексићу некадашњем џудисти који је у току протекле године помагао рад клуба. На вечерашњој скупштини уручене су пригодне плакете Ристу Бераку који је помогао рад клуба у протеклом периоду а посебно признање и умјетничка слика уручена је Милану Кољеншићу досадашњем предсједнику Скупштине Џудо клуба.

Делегација Џудо клуба положила је и цвијеће на Спомен обиљежје џудистима Леотара настрадалим у одбрамбено отаџбинском рату као и прерано преминулом џудисти Леотара Милошу Мрдићу.

Коментари
Издвајамо