Идемо даље…

02.01.2021. - Остало

Овај текст је испао, онако, непланиран…

Али да напишемо још један осврт на најчитаније текстове прошле године кроз ријечи наших актера.

„Од мог првог гостовања код Ратомира, прије 20 година, до данас, постајем његов редовни гост, саговорник, а након толико година и пријатељ, јер Рато и ја трајемо већ дуго. Разни текстови написани његовом руком,велики број радио емисија и изјава,а сада већ и видео прилога на његовом новом пројекту Херцег Спорту увијек ће имати моју подршку. Надам се да ће још неко кренути Ратовим стопама, мало випе се позабавити проблемима и успјесима требињског спорта, јер то је оно што барем мени много недостаје,а Ратов Херцег спорт можда једини поклања апсолутну пажњу нашем спорту, од дјечака и дјевојчица најмлађег узраста, преко активних спортиста, до нас маторих и од њега никада заборављених ветерана.Ето како вријеме иде, ја сам чекао један интервју са Ратом и на кошу на Ложиони са његовим сином шутирао тројке… Остарало се… Хахахаха“, рече бескрајно забавни Бранко Зотовић који је освојио прво мјесто.

Из Невесиња нам долази захвалница од стране Рукометног клуба Херцеговина. „Херцеговини је био потребан један овакав спортски портал. Има овај наш крај доста талената али нам треба и медијска подршка а то смо добили. И настављамо иако буде некада и неправди. Из хладног Невесиња топли поздрав за све наше Херцеговце и честитамо им наступајуће Божићне и новогодишње празнике“, каже секретар клуба Љубо Кокотовић..

А отац Наталије Сулавер, Божидар, са својим мејлом нас је изузетно обрадовао.

„Изузетно смо сретни што је наша Наталија добила посебну медијску пажњу. На то постоље је довео новинар Херцег спорта Ратомир Мијановић, а текст о Наталији Сулавер био је интересантан још неколицини портала који су текст преузели са сајта Херцег спорта. Много дјеци значи, а и херцеговачком спорту када им се посвети пажња. А то свакако новинари Херцег спорта очигледно добро раде. Они су ти који подижу мотивацију код херцеговачких спортиста, нарочито оних млађих који тек стасавају и горе од жеље да се докажу. Херцег спорт је нашао своје мјесто на друштвеним мрежама и изградио имиџ репрезентативног портала за афирмацију младих спортиста Херцеговине и Херцеговачког спорта уопште. Захваљујуци „Херцег спорту“, новинари Радио телевизије Републике Српске су такође показали интересовање за Наталију Сулавер те дошли до тениских терена ТК Мостар и снимили репортажу о младој тенисерки. Емисија ће бити емитована 9.јануара на Дан Републике Српске“, написао је Божидар.

Са друге стране свијета, долази порука од, једног од најопуштенијих саговорника Херцегспорта, Александре Сашке Бегенишић. „Ух, нисам знала да је моја прича  толико интересантна. Редовно ћу вас извјештавати из Ирана кад је већ тако. Велика подршка порталу херцегспорт и наравно велики поздрав за све у Херцеговини а посебно моју породицу и моју куму и њену породицу …. п.с. Рато доносим баклаве“, нашалила се на крају Сашка.

И за крај изузетно талентовани Растко Косјерина, одбојкаш Љубиња и, ако Бог да, ускоро стандардни репрезентативац БиХ.

„Најприје желим да вам се захвалим за још једном уступљено мјесто и интевју који ми као средњошколцу много значи и даје ми мотивацију за даље тренирање и постизање још већих успјеха. Мислим да је сајт спортског типа потребан свим спортистима како бих, кроз ваш интервју, одабире најбољих спортиста и још много занимљивог садржаја били информисани о свим спортским дешавањима код нас. У досадашњој сарадњи имали смо два интервјуа у којима сам се осјећао пријатно и врло узбуђено.Лијепо је видјети да се неко труди око младих спортиста и даје им шансу да искажу своје мишљење јавно и добију на самопоуздању.За крај ако може поздрав за моју  породицу која је увијек уз мене, моје пријатеље и наравно неизоставан поздрав за посебну дјевојку из Шведске“, наравно да може Растко….

Као и прошли пут.

Шта рећи него хвала на лијепим ријечима.

И као у оном филму…

Идемо даље….

 

Коментари
Издвајамо