Електропривреда РС наставља са добром праксом

02.02.2022. - Остало

Мјешовити Холдинг “Електропривреда Републике Српске” константно подржава и помаже велики број спортских клубова и удружења, од међународног, републичког, па до локалног значаја.

Као и претходних година, једна од важнијих политика наше компаније јесу друштвено корисна улагања. Када то кажемо, мислимо на улагања у младе, јер је то увијек добра инвестиција, кажу у Електропривреди РС.

Улагањем у спорт наш енергетски гигант улаже у здравље, социјализацију и развој младих људи правим путем.

„Наша компанија и ове 2022. године подржала је рад Кошаркашког клуба ‘Леотар’ из Требиња. Кошаркаши су заслужили нашу подршку и ово је само наставак континуиране сарадње. Кошаркашки клуб ‘Леотар’ је један од заиста ријетких клубова у регији који форсира домаће играче и налази се у врху БиХ кошарке, што је додатни мотив за нашу подршку „, истакао је Борислав Грубач, извршни директор за организационо-правне послове.

У име кошаркаша Леотара захвалио се предсједник клуба Миодраг Батинић.

Леотар ускоро очекује финале Купа Републике Српске против Борца из Бањалуке, као и наставак првенства БиХ гдје заузимају друго мјесто на табели, и гдје се боре за пласман у доигравање. Конкретну подршку МХ “Електропривреда Републике Српске” пружила је и за Спортско друштво “Леотар” из Требиња, које окупља око 200 чланова предшколског и школског узраста и заслужује подршку, рекао је Борислав Грубач, извршни директор за организационо правне послове.

У име Спортског друштва “Леотар” на подршци се захвалио секретар клуба Велибор Брњош.

Ова школа спорта омогућила је најмлађима усмјеравање у спорт и социјализацију, што је веома за тај узраст. Дјеца у СД “Леотар” уче основне елементе свих колективних спортова, затим атлетских и гимнастичких дисциплина, а све то под стриктним надзором професора физичког васпитања и физиотерапеута.

Коментари
Издвајамо