Дванаест екипа у борби за трофеје … Зеленом за незаборав

03.06.2021. - Остало

У просторијама Спортског друштва Леотар данас је обављен жријеб за први 3×3 турнир за младе кошаркаше, 2008. годиште и млађи са подручја источне Херцеговине и Црне горе „Трофеј Зелени“ који се игра у знак сјећања на професосра Драгана Зеленовића.

У овогодишњем премијерном издању учествоваће 12 екипа из Требиња, Никшића, Билеће и Гацка а како групе изгледају и какав је распоред такмичења погледајте на слици испод.

 

По завршетку такмичења по групама биће одржано и такмичење у полигону спретности, мечеви за пласман, своје знање и умјеће показаће најмањи кошаркаши и кошаркашице а наступиће и плесна група Марис.

 

Почетак такмичења по групама је у 14 часова, играће се на кошаркашким теренима Основне школе а органиазтор турнира је херцегспорт. Покровитељи су Град Требиње,  Хидроелектране на Требишњици, Спортско друштво Леотар и Термомонт. Организацију турнира су помогли и Компанија Витинка, Кредис, Основна школа Вук Караџић,  Јавно предузеће Радник Требиње, Пивница Хумско, Ресторани Огњиште и Дријен и Вила Лајра. Медијски спонзори Херцег телевизија и требињеливе.

Коментари
Издвајамо