Душан Мандић: Ускоро поново у Требињу

09.05.2022. - Остало

Најбољи ватерполиста планете за 2021. годину у избору портала „Тотал ватерполо“ Душан Мандић изабран је од стране 50 тренера, капитена, медија, портала и близу 8.000 гласова љубитеља ватерпола, а ексклузивно за ТребињеЛиве.инфо се осврнуо на досадашњу каријеру. Из Приморца је 2010. године прешао у ВК „Партизан“ и одлучио да игра за репрезентацију Србије (у млађим категоријама играо за Црну Гору) и од 2012. године и дебија на Олимпијским играма у Лондону (гдје је Србија освојила бронзу) није пропустио ниједно велико такмичење.

Мандић је одушевљен Требињем, Херцеговином, недавним дочеком и пажњом, јер су им сви били на услузи и са осмијехом на лицу.

„Види се љубав према спорту и изненађен сам врхунским базеном. Позитивне утиске носим за овај кратак период проведен у Требињу. Вратићемо се опет овог љета. Тренираћемо се и припремати за Европско првенство у Сплиту које је од 27. августа до 10. септембра јер овдје имамо феноменалне услове за припреме. Ово је велика ствар за Град Требиње и шире. Поздрав за све Требињце и Херцеговце, видимо се ускоро“, поручио је Мандић.

Коментари
Издвајамо