Браво за Хрупјела

15.11.2022. - Остало

Савјет мјесне заједнице Хрупјела организовао је цртање мурала на коме су приказана тројица спортиста из овог насеља који су нас прерано напустили. На муралу су Момчило Видачић – Бурина, Немања Мирдиња и Милан Тасовац. Предсједник Мјесне заједнице Ранко Гркавац рекао је да су се овим чином жељели захвалити тројици спортских радника који су били понос не само Хрупјела – насеља у коме су живјели, већ и цијелог града.

„За ове људе сви су имали само ријечи хвале. Били су наш понос, успјешни спортисти и спортски радници. Немања је био најмлађи од њих – упсјешан пливач, рађо виђен на сваком Богојављенском пливању за Часни крст. Таса је рукометна легенда, а за Бурину је довољно рећи да је живио за требињску Олимпијаду, носилац црног појаса у каратеу“, каже Гркавац.

Мурали су нацртана код стадиона и просторија Мјесне заједнице у насељу Хрупјела, а дјело су Милоша Наранчића. Иницијативу хрупјелске омладине радо је подржала Мјесна заједница.

„Захвалио бих се надлежним из Града што су подржали нашу идеју. Ово је најмање што смо могли да урадимо за ову тројицу наших комшија“, казао је Гркавац.

Коментари
Издвајамо