Богдан Обрадовић: ,,Немам никакав контакт са Ђоковићем”

03.01.2022. - Остало

 

Некадашњи селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић у емисији „Sportlight“ на Спорт Клубу истакао је да нема контакт са Новаком Ђоковићем.

Обрадовић је објаснио како је дошло до тога, а нагласио је и да никако не може да се сложи са Новаковим начином исхране. „Ја сам, људи, у нула контакту са Новаком. Немам никакав контакт са Новаком. Нити честитамо један другом Нову годину, ни Божић, рођендане деци, нула… Из ког разлога и зашто? У тренутку када сам напуштао репрезентацију ушли смо у један конфликт за који ја и даље кажем да сам у праву,“ истакао је Обрадовић и наставио:

„Новак никако није смео оно да изјави пред новинаром, поставио је глупо питање у глупом тренутку: ‘Ноле овде је роштиљ све живо, Ниш, лево, десно…“ Новак му одговара да не једе месо, не једе ћепаве… Човече, Србија традиционално живи на ћевапима, долазе милиони туриста да пробају те ћевапе, што ти то причаш, из ког разлога? Ми нисмо вегани, не постоји, ми имамо наш српски православни пост, али за Божић једемо прасе. Не једемо броколи. Да не причам са чије приватне стране Новака је то уплило код њега“

Коментари
Издвајамо