Бирамо спортисту новембра…..

05.12.2021. - Остало

Пред нама је нови избор најбољег спортисте мјесеца.

Новембар и није био баш најуспјешнији, али…

Принцип од прошлог мјесеца и овај пут је исти. Пола гласова публике пола Стручног жирија Херцегспорта који и овај пут ради у саставу…

Бобан Брњош СД Леотар

Драгиша Кораћевић РК Леотар

Дарко Стевановић Карате клуб Херцеговац Билећа

Милош Васиљевић спортски новинар Гацко

Љубо Кокотовић РК Херцеговина Невесиње

Ево и кандидата….

Сергеј Продановић је млада нада Фудбалског клуба Вележ из Невесиња. Иако шеснаестогодишњак Сергеј се уписао седам пута у листу стријелаца и представља једног од адута екипе коју предводи Спортски директор „Вележа“ Томислав Стајић. „иако млад Сергеј је фудбалер на кога много рачунамо у наредном периоду. Играма и понашањем заслужио је одавно мјесто у првој постави а у наредној години од њега олекујемо пуну афирмацију“, каже Стајић.

Катарина Поповић  је једна од најбољих одбојкашица РС и БиХ. Повратком у Гацко, након играња у екипи Бимал Јединство из Брчког, појачала је соју матичну екипу која је ове године направила и искорак у Европском такмичењу, Челенџ купу. Утакмицама против турске екипе Ајдин ББСК дјевојке Саше Слијепчевића су наговјестиле још боље и успјешније сезоне.А Катарина Поповић, репрезентативка БиХ је важан дио те екипе.

Рукометаши Леотара се ове сезоне налазе у самом врху Премијер лиге БиХ и најугодније су изненађење Премијер лиге БиХ. У екипи која ове године доживљава историјске тренутке требињског рукомета, Александар Милојевић представља поуздан ослонац тренеру Дарку Таврићу и својим играма  је итекако заслужио позив селектора репрезентације БиХ Ивице Обрвана на шири списак сениорске репрезентације БиХ за Европски шампионат 2022. године.

Члан Кик бокс клуба „Вележ“ Никола Шаран у новембру је освојио бронзану медаљу  на Јуниорском првенству Европе које је одржано у Будви.Он је већ постао је државни првак у дициплини К-1 у конкуренцији млађих јуниора у категорији до 75 кг. а проглашен је и за најбољег млађег јуниора на Првенству БиХ. Већ дуго остварује одличне резултате и заслужено се нашао на овој листи.

 

 

Дакле гласајте…. линк за гласање је … https://strawpoll.com/pcpqa8fag

 

Коментари
Издвајамо