Бицикл за врхунске домете

29.06.2022. - Остало

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић данас је Петру Спаићу, професионалном бициклисти и члану Бициклистичког клуба „Вучји зуб“ из Требиња уручио професионални бицикл за брдски бициклизам.

Овај млади и успјешни спортиста, који се професионалним бициклизмом бави три године и постиже изузетне резултате на свим нивоима такмичења, захвалан је на овом бициклу, који већ има посебно мјесто у његовој кући.

„Овај бицикл ће ми пуно значити на будућим такмичењима, да унаприједим технички ниво, посебно на спустевима и успонима. Прошли бицикл који сам имао доста ме ограничавао на неким тркама, посебно на Европском првенству, имао сам доста проблема. Мислим да ће са овим бициклом ићи много лакше, да ће трајати сигурно још пар сезона без неких проблема, што ми заправо, доста олакшава, да се мање бринем око тих техничких ствари и да се могу боље фокусирати на тренинге“, каже Петар.

Градоначелник Требиња је истакао да је Град Требиње испунио обећање које су Петру дали на једном од састанака који је уприличен поводом његових успјеха у градској управи. Он је рекао да је ово један од доказа да је значајно да се сви укључимо и подржимо младе и успјешне људе.

Коментари
Издвајамо