Бирамо спортисту маја 2022. године

13.06.2022. - Остало

И дошли смо до мајског избора најбољег спортисте Источне Херцеговине.

Пред вама су кандидати.

МИЛОШ КНЕЖЕВИЋ РК ЛЕОТАР

У прољећном дијелу шампионата био је један од најзначајнијих стубове, не само одбране, него и цијеле екипе Леотара. Од првог стајања међу стативе показао је да му у Требињу прија, да је несавладив и да, заједно са Веселином Савовићем чини несавадив тандем голмана. И можда и понајбољи тандем у БиХ. „Милош велики“ је дао свој значајан допринос у историјском резултату Леотара.

ВИДАК МАЉЕВИЋ ЏК ЛЕОТАР

Џудиста Леотара остварио је у мају најзначајнији резултат у својој каријери.Он је на Европском купу у Букурешту, у конкуренцији најбољих европских џудиста у узрасту кадета освојио бронзану медаљу, уз пет побједа и свега један пораз.Маљевић је на свом путу до европске бронзе побиједио џудисте из Израела, Србије, Румуније и Турске а поражен је од јерменског шампиона.

ДАНИЛО И СТРАХИЊА ЂОКИЋ ОК ЉУБИЊЕ БАНКОМ/ВОЈВОДИНА НС

Податак, скоро па за риплија.Наиме, браћа Данило и Страхиња Ђогић у једном дану су постали- јуниорски шампион БиХ и кадетски шампион Србије.Данило је данас у дресу ОК „Љубиње Банком“ постао јуниорски првак Босне и Херцеговине, а у исто вријеме његов брат Страхиња у дресу ОК „Војводина“ кадетски првак Србије.Кад се зна да су ови талентовани момци из познате љубињске школе одбојке, онда можда и није за Риплија. Можда је необично што их заједно кандидујемо али… Награду ће, братски, да подијеле.

ВАСИЛИЈЕ СТОЈАНОВИЋ РК ХЕРЦЕГОВИНА

Тих, мудар, одмјерен са готово савршеним рефлексима Василије Стојановић је био један од најбољих појединаца у историјској побједи над Вишеградом и пласманом Рукометног клуба Херцеговина у БиХ елиту. И не само на тој утакмици.Публика у Невесињу је аплаузима и овацијама наградила овог младог голмана који је ове године матурирао у средњој школи.

И дипломирао на голу.

Принцип гласања и овај пут је исти. Пола гласова публике пола Стручног жирија Херцегспорта који и овај пут ради у саставу…

Вања Козић ОК Љубиње банком

Драгиша Кораћевић РК Леотар

Дарко Стевановић Карате клуб Херцеговац Билећа

Милош Васиљевић спортски новинар Гацко

Љубо Кокотовић РК Херцеговина Невесиње

 

ГЛАСАЊЕ ЈЕ НА СЉЕДЕЋЕМ ЛИНКУ

https://strawpoll.com/polls/wAg3j3LW2n8

 

 

Коментари
Издвајамо