ЖОК „Леотар“ поново двоструко успјешан (фото прича)

25.10.2020. - Одбојка

У драматичној утакмици, коју ваљда само одбојка може да режира, одбојкашице Женског одбојкашког клуба „Леотар“ побиједиле су ЖОК „Љубиње банкон“ са 3:2, по сетовима 25:17, 21:25, 17:25, 25:22, 15:12. То је трећа побједа дјевојака из Требиња у овогодишњем шампионату.

Да су дјевојке из „Леотара“ искусније и снажније за једну годину показао је овај меч, један од херцеговачких дербија. Након одлично одиграног првог сета, са малим бројем грешака, у наставку, средином другог сета, долази до пада у игри који их је пратио и током трећег сета. У четвртом враћа се игра из првог, за 2:2 и одлучујући пети сет. „У петом резултатска клацкалица коју смо правовременим измјенама ријешили у своју корист. Честитамо екипи из Љубиња на одличној утакмици која је могла бити ријешена и у њихову корист. А наслов говори сам за себе…и кад је тешко, смогли смо снаге за повратак који нас је одвео до треће побједе из четири утакмице у Првој лиги РС. Све честитке свим нашим одбојкашицама на побједи. Огроман допринос дала је ширина клупе, све играчице које су играле максимално су искористиле сваки тренутак на паркету. Надамо се да нас КОРОНА неће омести у прављењу најљепше одбојкашке приче у овој сезони“, каже тренер ЖОК „Леотар“ Мишо Пешић.

На ову лијепу одбојкашку причу додајмо да су пионирке ЖОК „Леотар“ убједљиво  побиједиле „Гацко“ са 3:0, по сетовима 25:7, 25:7, 25:12.

Овај меч је игран у оквиру 3.кола Пионирске лиге РС

Коментари
Издвајамо