Завршен 6. Међународни ,,Видовдански турнир“

19.06.2022. - Одбојка

У организацији ООК Леотар током протекла три дана у дворани ,,Олимп“ у Граду Сунца одржан је турнир за омладинске категорије у одбојци за дјевојке. Турнир се играо у три конкуренције- 2004, 2008. и 2010. годиште. У конкуренцији 2004. годиште прво мјесто освојила је екипа ОК ,,Стерија“ из Београда, друго мјесто припало је екипи ОК ,,Рода“, такође из Београда, док је трећа била екипа ЖОК ,,Гацко“. Најбоља играчиц турнира је Ања Милошевић, чланица ОК ,,Стерија“, најмлађа Милица Бутулија(ООК Леотар) а најперспективнија Анастасија Ивковић.

У конкуренцији 2008. годишта, златну медаљу освојила је екипа ОК ,,Стерија“, сребро је припало ОК ,,Будва“, а бронза ОК ,,Заслон“ Шабац. Најбоља играчица за ово годиште је Маша Врцељ из побједничке екипе, најмлађа Петра Пајић(ООК Леотар) а најперспективнија играчица је Елена Чолаковић (ОК ,,Будва).

Што се тиче 2010. годишта, најбоља је била екипа ЖОК ,,Рума“ која је у финалу савладала екипу ОК,,Стерија“, док је треће мјесто припало екипи ОК ,,Љубиње“. Најбоља играчица је Анђела Зечевић (ОК ,,Тума), најмлађа Марија Пајић( ООК Леотар) а најперспективнија Вања Ђорђевић (ОК ,,Стерија“).

Организатор овог веома успјешног турнира био је ООК ,,Леотар“,  који већ по шести пут огранизује, сада већ веома познат ,,Видовдански турнир“.

Коментари
Издвајамо