Васкршњи турнир у одбојци:Финалисти већ познати ФОТО

19.04.2022. - Одбојка

У организацији Женског одбојкашког клуба „Леотар“ данас је почео дводневни Васкршњи турнир у одбојци на коме наступа шест екипа из РС, Црне горе и Србије.

Своје знање и умијеће на два терена показују  дјевојчице из ЖОК „Црвена Звијезда“ Обудовац, ОК „Гимназијалац“ Котор, ОК „Раднички“ Крагујевац, ЖОК „Модрича-Оптима“ Модрича и ОК „Маглић“ Фоча као и домаћин турнира.

Турнир је свечано прогласила отвореним Слађана Скочајић начелник ОдјеЉења за културу, породицу, образовање и спорт Града Требиња.

Она је изразила задовоЉство поводом организовања оваквог турнира истичући да оволико младости и енергије не постоји нигдје осим у спортским халама. „Одбојка је најЉепши и најженственији спорт и желим да такмичење буде успјешно и да будемо добри домаћини свим нашим гостима“, истакла је Скочајић.

На данашњој свечаности уручене су и пригодне захвалнице за подршку ЖОК Леотар Милету Раденкову, Предрагу Кеки УЉаревићу, Зорану Видаковићу, професору Петру Чоловићу који су дугогодишњи пријатељи домаћина турнира.

Првог дана постигнути су сљедећи резултати: Леотар-Гимназијалац Котор 2:0, Црвена звијезда – Леотар 2:1, Раднички-Маглић 2:1, Модрича:Раднички 0:1.Првопласирани из група, а то су Раднички Крагујевац и Црвена звијезда Обудовац играју финале, другопласирани за треће мјесто, а трећепласирани за пето мјесто. Играло би се на два добијена сета, а трећи евентуални сет до 15 поена. Наставак такмичења је сутра од 9 часова а након утакмица по групама играју се и мечеви за пласман.

Коментари
Издвајамо