Узбудљив спортски дан

03.09.2021. - Одбојка

 

Пред нама је интересантан спортски дан а наступаће млади фудбалери Србије, одбојкашице и одбојкаши.
Све је ново, укључујући и селектора Звонка Живковића. Има он искуства с млађим категоријама, па очекујемо да у Старој Пазови буде демонстриран добар фудбал против не тако сјајних Украјинаца. Надамо се да ће наш тим бити бољи него на пријатељском мечу са две године старијим Бразилцима, који су Србију на пријатељском мечу у јуну добили са 0:3.
Опрез, јер Украјинци су нас у августу пријатељски надиграли са 3:2 у сетовима. Нјих су затим два пута добијали Французи, па се надамо да ће поуке са тих утакмица Србији бити довољне не само за снажан отпор, већ и за победу на утакмици која објективно може да буде тешка.


Екипа Зорана Терзића је у последњем мечу четвртфинала у присуству 6.750 навијача у београдској „Штарк арени“ славила са 3:1, по сетовима 22:25, 25:18, 25:7 и 25:20 после 96 минута игре. Турска која је савладала Пољску са 3:0, биће неугодан противник. Зна то и Терзић, па очекијемо да наше Грације буду максимално концентрисане. Неће наше девојке дозволити да им се понови мајски пораз од 3:2, када су мегдан са Туркињама делиле у Лиги нација.

Коментари
Издвајамо