Спектакл на плажи у Требињу

16.07.2021. - Одбојка

Овог љета у нашој Херцеговини ће се одржати турнир одбојке под називом “Sunrise beach volley tour 2021” и то sutra i prekosutra у Требињу, а 31.јула и 1.августа у Гацку. Данас ће бити обављен Жријеб за Требиње а интересовање је огромно.

 

“Турнир који ће бити организован у пет градова РС, ,,Sunrise beach volley tour” назив је добио по свим досадашњим фирмама које имамо – Sunrise caffe bar, Sunrise night club, Sunrise радио Бијељина, а од овог љета и Sunrise beach bar. Желимо да брендирамо “Sunrise ” као идеју која жели да направи разлику на сваком пословном пољу којим се бавимо и која ће се, надамо се, ширити”, рекао је за портал Бојан Новокмет, директор “Management event box” која је организатор турнира.

Овог љета, турнир одбојке биће организован у Требињу, Гацку, Бијељини, Брчком и Градишци.

“Замишљено је да у сваком граду турнир буде организован на високом нивоу и да буде међународног карактера. Договорили смо долазак екипа из Црне Горе, Србије и, наравно, долазак наших БиХ екипа. Морамо се захвалити свим људима који су помогли у организацији нашег пројекта. Много је оних који су нам помогли и не бих волио да некога не поменем, али бих, за организацију требињског и гатачког турнира, волио да издвојим господина Мирка Ћурића градоначелника Требиња, господина Огњена Милинковића начелника Гацка и генералног директора ЕРС Луку Петровића који је Електропривреду сврстао у ред златних спонзора нашег турнира”, истакао је Новокмет.

Он је изразио очекивање да ће одзив екипа бити одличан и додао да већ сада имају 15-ак екипа пријављених за сваки од турнира.

Коментари
Издвајамо