Сезона у којој је испуњен циљ-резиме сезоне ОК Љубиње банком

23.03.2021. - Одбојка

Одбојкаши Љубиња су и у другој утакмици четвртфинала плеј оф-а Премијер лиге БиХ поражени од актуелног сампиона, Младости из Брцког, и тако заврсили сезону 2020/2021. Одбојкаси Љубиња су пружили сасвим солидну партију, али екипа која је већ седам година узастопни шампион БиХ била је боља и заслужено је тријумфовала у овом мечу и наставила свој пут ка освајању још једног наслова првака.

Послије паузе од пет година Љубиње је играло Премијер лигу, остварило скор од 6 побједа и 12 пораза, заузело осмо мјесто на табели на крају регуларног дјела првенства и на тај начин успјели да обезбједњ опстанак што је и био примарни циљ када је екипа кренула са припремама у септембру 2020. године. „Када се овоме дода играње финала Купа РС и полуфинала Купа БиХ онда можемо бити више него задовољни резултатима наших сениора. Ако се зна да смо до ових резултата дошли са великим бројем момака који су још увијек малољетни или су недавно напунили 18 година онда успјех још више добија на значају. У блиској будућности ови млади момци би требали да дају још већи допринос у остваривању амбиција клуба.

Такође, сигурни смо да би уз подршку наших навијача са трибина било и више побједа. Надамо се да ће у наредној сезони бити дозвољено присуство публике па да се у дворану „Јово Ђурић“ на утакмицама врати препознатљива атмосфера и навијање, а онда би и нашим ривалима било много теже да играју“, кажу ОК Љубиње Банком.

За ОК Љубиње Банком у сезони 2020/2021 наступали су: Мирко Козић, Ђорђе Кнежевић, Ђорђе Тохољ, Слободан Топаловић, Немања Пецељ, Павле Гордић, Илија Крунић, Вук Вуковић, Филип Лечић, Марко Мичета, Данило Ђогић, Ђорђе Брборић, Милијан Ковач, Горан Дангубић, Растко Косјерина, Матија Гордић, Немања Мичић и Александар Пепић, а тренер екипе био је Миладин Рудан.

Коментари
Издвајамо