Прва женска одбојкашка лига РС се наставља

06.04.2021. - Одбојка

Иницијатива неколико клубова, чланова Прве женске одбојкашке лиге РС да се такмичење у овом рангу прекине а стање на табели прогласи коначним за сезону 2020/2021. није добила подршку у Одбојкашком савезу РС.

За прекид такмичења гласала су четири клуба док су сви остали били против прекида и захтјевају да се настави такмичење. Имајући у виду чињеницу да је Министарство омладине, породице и спорта РС дало дозволу да се настави такмичење у Првим лигама, јер је клубовима због немогућности кориштења школских дворана остављен довољан период од 20.марта до 5. априла да заједно са локалним заједницама ријеше питање тренинга и играња утакмица у градским дворанама у свом или у сусједном мјесту.

Клубови Црвена звијезда, Либеро и Леотар су питање одржавања тренинга и играња утакмица дужни да ријеше у наредних неколико дана како би 17. односно 18. априла наставили такмичење са 17.колом.Исто тако Либеро и Леотар обавезни  су да се договоре са Црвеном звијездом, Љубиње банкомом и Гласинцем термине одложених утакмица 15. и 16.кола.

A како се сналазе омладинске категорије…. опширније сутра

Коментари
Издвајамо