Почеле и утакмице

22.08.2021. - Одбојка

Након 20 дана рада на физичкој припреми, највише на стадиону ФК Леотар, на ред су дошли пријатељски мечеви. Први у низу, данас у Котору, са добрим старим другарима ОК ′′ Гимназија „. У пет одиграних сетова, шансу су добили сви одбојкаши у тиму. „Пошто није било много тренинга у хали, можемо бити више него задовољни приказаном игром. Као и већина тимова на овом нивоу такмичења, због одређених играча који иду на даље школовање, неизбежно ћемо имати одређене промене у тиму. Са искуснијим који остају, као и онима који ће нам помоћи у односу на факултетске обавезе, сигурни смо да ће се наставити континуитет добрих игара и резултата, углавном у Првој лиги РС. Млађе одбојкашице данас, али и током августа, својим радом и ставом, показују да се, уз већ поменути искуснији, може озбиљно рачунати у будућности.

Још једном велико хвала Которским пријатељима, уз договор да одиграмо још пар пријатељских утакмица пред почетак првенства, у септембру месеца, који ће искористити обе у припреми за нову сезону“, кажу у ЖОК Леотар.

Наредна пријатељска утакмица је већ заказана за сриједу, 25. август у 17 часова, а противник је нови прволигаш, ОК ′′ Вележ ′′ Невесиње. Добро позната локација, розе сала у Бреговима

Коментари
Издвајамо