ОК Љубиње банком – Пораз у Брчком!

10.12.2022. - Одбојка

У вечерњим часовима одиграна је утакмица 11. кола Премијер лиге БиХ за наше одбојкаше, против екипе МОК „Јединство“ из Брчког. Наша екипа данас није кренула у пуном саставу. Прилику у вечерашњој утакмици добили су млађи одбојкаши, обзиром да на ово гостовање нису путовали Пецељ, Самарџић и Топаловић, три кључна играча из прве поставе која су била одсутна због приватних обавеза.

Што се тиче саме утакмице одбојкаши Јединства су максимално концентрисано ушли у меч и од самог старта наметнули жесток темпо, којим су самљели нашу екипу и нису им дозволили да запријете. Константим вођством умјерено су повећавали предност, што је резултирало освајањем прва два сета у мечу. Оба сета добијена су са великом разликом, а неизвесност је изостала. (25:13 и 25:17). Одбојкаши Јединства показали су завидне квалитете опрезном игром и великом борбом.

У трећем сету јавља се нешто другачија слика. У старту наша екипа прави предност од неколика поена и показује доста бољу игру у односу на претходна два. Неизвијесност се јавља средином сета гдје обје екипе играју истом мјером. Момци Љубиња имали су вођство на 18:20, али домаћин неутралише поене предности, преузима игру, па самим тим на крају убједљиво слави.

МОК „Јединство“ – ОК „Љубиње-Банком“ 3:0, (25:13, 25:,17, 25:23).

Коментари
Издвајамо