Odbojkašice Gacka kreću u sezonu

02.10.2023. - Одбојка

Za odbojkaške šampionke BiH, ekipu Ženskog odbojkaškog kluba RD Swislion Gacko već sutra počinje naporan ritam, srijeda-nedjelja, kako na republičkom, tako i na državnom odnosno evropskom nivou.

“Dosta vremena u narednih sedam dana provešćemo na putovanjima. Već sutra nas očekuje putovanje u Višegrad i utakmica sa ekipom Drina Hidroelektrane u okviru Kupa RS a za vikend nam startuje šampionat BiH. Ponovo gostujemo, ovaj put u Banjaluci kod ekipe Inove, aktuelnog šampiona RS”, kažu u ŽOK RD Swislion Gacko.

Šampion BiH je svjestan da je pred njima dosta izazova. Pa i onih evropskih.

“Mi nemamo dilemu. U svaki meč ulazimo da pobijedimoi. I u Kupu i u Prvenstvu. Tu nema dileme. Svakog rivala respektujemo, alii idemo da pobijedimo. I na evropskom nivou je slično”, ističu u Gacku.

Oktobarska putovanja nastavljaju se I nakon Banjaluke. Polovinom oktobra kreće najveći izazov u istoriji ženske odbojke u Gacku i odlazak u glavni grad republike Hrvatske.

Prvi krug lige šampiona u Zagrebu, je pravo iskušenje. Mečevi sa šampionima Belgije, Crne gore i Hrvatske jesu veliki izazov ali i prilika za afirmaciju odbojkaškog sporta.

Коментари
Издвајамо