Невесињке иду даље

27.12.2020. - Одбојка

У 1. колу Кадетског првенства РС одбојкашице Вележа савладале су  у Билећи вршњакиње из ОК „Херцеговац“ максималним резултатом 3:0 (25:17, 25:21, 25:12) и тако се пласирале у наредно коло такмичења.

Младе Невесињке су одиграле одличан меч и још једном потврдиле да стасавају у зрелу и квалитетну екипу спремну за нове домете.

У данашњој утакмици пресудан је био преокрет у другом сету при резултату 17:21 за билећки састав, када су одбојкашице Вележа направиле серију 8:0. Након тога, трећи сет је рутински приведен крају.

Противник Невесињки у наредном колу биће побједник сусрета Леотар – Љубиње.

Одбојкашице Вележа могу бити презадовољне резултатима у 2020. години у којој су се супериорно окитиле титулом пионирског првака Републике Српске, а носиоци су и јесење титуле у сениорској и пионирској конкуренцији Друге лиге РС. Данас су успјешно започеле такмичење и у кадетској конкуренцији. Куриозитет је да исте играчице наступају за кадетски и сениорски тим, а један број и за пионирску селекцију.

У Билећи су играле: Софија Братић (кап), Сара Маврак, Ана Перовић, Санда Чворо, Анета Ивковић, Маријана Бркић, Ивана Окука, Марија Торовић и Вања Вуковић.

Коментари
Издвајамо