Милена Рашић:А сад адио…

05.09.2021. - Одбојка

На једну велику репрезентативну каријеру вечерас је стављена тачка. Милена Рашић је дворану напустила са сузама у очима, веома емотивна, какву је ретко могла публика да види годинама уназад…

Борила се са сузама и тражила праве речи којима би означила крај. За репрезентацију је толико тога дала, да може само да јој се каже: „Велико хвала“. Била је део великих успеха, једна од главних карика златне генерације и после ње, много тога више неће бити исто. Тешко је било причати због пораза у Београду, али и због растанка од најдражег дреса.

„Нажалост, ово јесте моја последња утакмица. Од следећег лета ћу бити њихов навијач број један, то је сигурно. Њихова највећа подршка и бодрићу их на сваком првенству. Много би било лепше да смо данас завршиле са златом. Али, са друге стране, за тих 12 година колико сам у репрезентацији, освојили смо много тога и могу само да будем поносна. Не бих ништа специјално издвајала, мислим да ћу бити поносна на сваки тренутак проведен са овим девојакама и целим стручним штабом и свим људима из Савеза“, рекла је Милена Рашић.

Коментари
Издвајамо