Љубиње поражено од Борца

04.12.2022. - Одбојка

Екипа “Љубиње банкома”, поражена је у утакмици 9. кола Премијер лиге БиХ, од екипе „Борца” из Бања Луке резултатом 3:0 по сетовима 21:25, 20:25, 9:25.

Иако се чинило се да ће одбојкаши из Љубиња након неких добрих издања можда стићи до бодова, овог пута наишли су на добро организованог противника, који је добио убједљиво меч и максимални број бодова однио са собом у Бања Луку.

“Већ од почетка се видило да се нисмо довољно добро припремили за меч. У прва два сета наши момци су играли егал са екипом “Борца”, али у завршницама истих гостујућа екипа је имала више стрпљења и живаца, те оба сета ријешила у своју корист. У трећем сету можемо рећи, на терену стајала је само екипа “Борца”. Противник жељан сваког поена и важних бодова у премијерлигашком друштву. Нашим момцима ништа није полазило за руком што и показује резултат од 9:25”, кажу у Одбојкашком клубу “Љубиње банком” И додају: “Надамо се да ћемо извући поуку из синошњег пораза и почети мало озбиљније тренирати и кренути са бољом игром већ од сриједе, гдје ће се опет на домаћем терену одиграти утакмица 10. кола Премијер лиге БиХ, против екипе „Младост“ из Брчког”.

Коментари
Издвајамо