Јуриш на нове титуле

12.08.2021. - Одбојка

Одбојкашице Србије са Олимпијских игара у Токију вратиле су се са бронзом, што им је друга медаља у низу са ОИ, после сребра у Рио де Жанеиру 2016. године. Изабранице Зорана Терзића од 19. августа до 4. септембра очекује нови изазов, када ће у Београду покушати да одбране и освоје трећу златну медаљу у низу на Европским превенствима, а укупно четврту. Капитенка одбојкашке реперезентације Србије Маја Огњеновић изјавила је да освајање олимпијског злата у овом тренутку није било реално.

Одбојкашице Србије са Олимпијских игара у Токију вратиле су се са бронзом, што им је друга медаља у низу са ОИ, после сребра у Рио де Жанеиру 2016. године.

– Ми смо на ОИ отишли са великим амбицијама и мислим да у овом тренутку није било реално да се очекује злато одличје, иако сам га и сама прва најављивала. Ситуација која нас је пратила, можда и неке околности са којима смо се сусретале, учиниле су да се не окитимо најсјајнијим одличјем. Морамо да будемо задовољни бронзом, јер свака олимпијска медаља је нешто посебно и другачије. Сад је стварно постала фраза, али наша бронза сија златним сјајем – рекла је Танјугу Огњеновићева.

Коментари
Издвајамо