И пораз и бодови

25.10.2021. - Одбојка

Одбојкашице Вележа су у 5.колу Прве лиге РС јуче гостовале у Зворнику гдје су одиграле меч са домаћим тимом ОК Дрина. На крају, након велике борбе и преокрета у пет сетова резултат је био 3:2 за Зворничанке.(25:12,19:25, 22:25,16:25, 7:15)

„Први сет је ишао на воду домаћег тима из Зворника који су релативно лако ријешили у своју корист убједљиво 25:12. Након тога потпуно другачија прича. Одбојкашице нашег тима буде се и подижу ниво игре потпуно доминирајући тереном у препознатљивом ритму и рјешавају у своју корист прво други а затим и трећи сет. Преокрет – 2:1 за наш тим. У четвртом сету одбојкашице Дрине опет консолидују своју игру а наше одбојкашице опет мало губе дах. Дрина је поравнала резултат на 2:2 и увела меч у пети сет. У петом сету више среће, више стрпљења и концетрације имао је домаћи тим ријешивши меч у своју корист са коначних 3:2. Све похвале за наш тим које су одиграле одважно и храбро на тешком гостовању код трећепласиране екипе у првенству изборивши се за веома важан бод“, кажу у ЖОК „Вележ“.

Треба поменути да и овога пута због здравствених проблема у ростеру Невесињки није био први либеро тима. Наредног викенда у шестом колу у Невесињу гостује екипа Маглића из Фоче.

Коментари
Издвајамо