Двије побједе за крај одбојкашица Љубиња

17.04.2022. - Одбојка

Овај викенд одбојкашице Љубиња су одиграле двије утакмице, против „Херцеговца“ из Билеће и „Либера“ из Бијељине. Обје утакмице завршиле су максималним резултатом у корист наше екипе од 3:0.

Озбиљан приступ у припреми за ова два меча дао је и резултат, па је била прилика да све одбојкашице у саставу добију своје минуте на терену.

Одбојкашице Љубиња са двије побједе завршиле су сезону у Првој лиги Републике Српске, а све што су урадиле ове сезоне је прави спортски подвиг и за сваку похвалу, с обзиром на то да се ради о одбојашицама рођеним 2004. и млађим. Једина која је нешто мало старија од осталих дјевојака у тиму била је Милица Новокмет.

У 22 одиграна кола прве лиге женски одбојкашки клуб Љубиње-Банком остварио је 9 побједа и 13 пораза. „Упркос одређеним здравственим потешкоћама у саставу на појединим утакмицама успјели смо осигурати опстанак у лиги. Остаје жал за неким изгубљеним утакмицама на домаћем терену са којим би пласман у овој сезони био још бољи. Надамо се да ће оволики број утакмица подићи квалитет рада и резултате у предходном периоду.

Наредна сезона свакако доноси нове изазове. Потрудићемо се да организацију у клубу подигнемо на још већи ниво. Иако је сезона 2021/22 завршена, радујемо се припремама за нову у још већем саставу укључујући поједине пионирке које ове сезоне нису могле играти због година. Зацртани циљеви од самог почетка сезоне су испуњени, првенствено опстанак у лиги. Јер као што знате доживјели смо одређене промјене у саставу у односу на претходну сезону. Али боље него што смо очекивали, екипа се прилагодила на прави начин. Не желећи да истичемо било кога, треба нагласити да је евидентан напредак код свих одбојкашица“, кажу у екипи Љубиња.

Коментари
Издвајамо