Брчаци освојили први турнир у Требињу-за седам дана Градишка

18.07.2021. - Одбојка

 

Одбојкаши Ненад Шормаз и Стефан Мирковић побједници су овогодишњег одбојкашког турнира у одбојци на плажи који је приредила организација“Манагемент евент боx” на чијем челу је некадашњи најбољи биХ одбојкаш Бојан Новокмет.

Они су у финалу, након узбудљиве и изједначене игре побиједили екипу из Београда у саставу Алекса Мандић-Данило Николић резултатом 2:1, по сетовима 21:14, 17:21 и 15:15:3. Треће мјесто је заузела екипа Николић – Ћирић из Брчког која је савладала Татића и Пушоњу из Новоог сада резултатом 2:1, по сетовима 19:21, 21:15 и 15:10.

“Замишљено је да у сваком граду турнир буде организован на високом нивоу и да буде међународног карактера. Тако је и било. Морамо се захвалити свим људима који су помогли у организацији нашег пројекта. Много је оних који су нам помогли и не бих волио да некога не поменем, али бих, за организацију требињског и гатачког турнира, волио да издвојим генералног директора ЕРС Луку Петровића који је Електропривреду сврстао у ред златних спонзора нашег турнира као и господина Мирка Ћурића градоначелника Требиња, господина Огњена Милинковића начелника Гацка ”, истакао је Новокмет.

Сљедећи турнир игра се у Градишци а у Гацку за 15 дана.

ускоро фото репортажа

Коментари
Издвајамо