Билећанке максимално против Славије

22.03.2021. - Одбојка

Током викенда у конкуранцији одбојкашица одиграни су мечеви непотпуног 16. кола Прве лиге Републике Српске.Од источнохерцеговачких екипа наступале су одбојкашице херцеговца док су мечеви екипа ЖОК Леотар и ОК Љубиње одложени

Максималну побједу су уписале, у дворани „Тијана Бошковић“ изабранице Горице Ђорђевић у сусрету против Славије и славиле резултатом 3:0.


Одбојкашице Црвене Звијезде уписале су и 15. побједу и низу у Бијељини у утакмици сезоне надиграле су у великом дербију другопласирани Радник са 3:0. и тако су направиле огроман корак ка елитном рангу, Премијер лиги БиХ.
Црвена звијезда је једина екипа без пораза у досадашњем току првенства и после одиграног 16. кола, са мечем мање и са 42. бода на првом су мјесту лигашке табеле, осам корака предности у односу на екипе Дрине и Радника.Остало је још да се одигра 6 кола и како ствари стоје, Обудовљанке су већ на корак од клупске елите БиХ.
Мечеви у Требињу, Леотар – Гласинац и у Бијељини Либеро – Љубиње Банком су одложени а када ће бити одиграни зависиће од епидемиолошке ситуације.

Коментари
Издвајамо