Ана Гајић:Титула!Зашто да не !!!

03.08.2022. - Одбојка

Никада женска одбојка у Гацку и није излазила из моде али ове јесени у Спорткој дворани у овом мјесту тражиће се карта више.

Оформљена је одлична екипа и по свој прили дјевојке из Гацка ће јуриштати ка самом врху. Ка првом мјесту. Долазак Ане Гајић је био наговјештај нових вјетрова.

„Гацко заузима посебно мјесто у мом срцу и послије потписивања уговора и свега,утисци су се слегли. Заиста преплавиле су ме велике  емоције .Са нестрпљењем чекам припреме које почињу  15.августа.Одморила сам се, наставила сам лагано са индивидуалним тренинзима будући да сам оперисала предње укрштене лигаменте. Радила сам да останем у што бољој форми.Слободно вријеме проводим на нашем језеру, на Клињу. Баш недавно је била емисија Караван па су ме горе „ухватили“ на језеру. реално  нису могли да ме промаше јер ја сам горе нон стоп. Море поред нашег језера и не треба“, каже Ана Гајић за Радио Гацко.

Кући долази из Брчког гдје је провела, како каже предивне године.

„У Брчком сам била шест година и то је предиван период за мене.Носим предивне успомене. Помоћу те екипе сам дошла до бројних награда а можда најзначајнија је најбоља спортискиња за 2017. годину .

Поред Ане , Гацко је добило још једно изванредно појачање.

„Да, Ивана Радовић нам стиже ове сезоне. Сад  како сам се вратила у Гацко толику сам добродошлицу осјетила међу Гатачком публиком. Сви ме стварно воле и хвала им на томе.Откад је дошла Ивана Радовић сви гласно и најгласније помињу ријеч титула . Ивана је Фочанка и била је моја саиграчица у Брчком све ове године и предивна цура . Ивана је најбоља одбојкашица Републике Српске. Прошле године је била у топ 10 спортиста Републике Српске .Играће најбитнију карику у овој сезони. Рекла ми је да је јако сретна што долази .Причале смо свакако о свему. Екипа је остала у истом саставу у суштини. Катарина, Хелена ,Тијана ,Дејана ,Тамара.Познајемо се,то су све дјевојке са којима сам играла и дружила.Биће ми част да ћу опет играти и дружити са њима. Убјеђена сам да ћемо имати добру атмосферу знам све те цуре од раније а знам и Ивану јер са њом играм 5 година.Тако да ћемо се брзо уклопити. Ја бих звала нашу публику да нам се придружи у што већем броју. Гацко има изванредну публику и надамо се успјешној години“, истиче Ана Гајић.

Коментари
Издвајамо