Актуелни интервју:Хелена Поповић ЖОК „Гацко“

22.10.2020. - Одбојка

       Како оцјењујеш уводни дио сезоне ЖОК ,,Гацко“?

-Одлично смо отворили сезону, имамо све побједе без иједног изгубљеног сета и то је показатељ да смо добро започели такмичење. Надамо се да ћемо у истом ритму наставити, постепено подизати форму и бити у најбољој форми када дође до најважнијих утакмица у сезони.

Ко ће вам бити највећи ривали у првенству?

      – Ниједан противник није лак у Премијер лиги и сваког ривала морамо схватити максимално озбиљно. Ипак, традиционално уз нас Бимал Јединство и БЛ Волеј су екипе које се дужи низ година издвајају у лиги и које ће се врло вјероватно и сада борити за сам врх табеле.

       Шта је снага ваше екипе?

       – У нашем клубу ми заиста функционишемо као једна велика породица, и јако дуго смо на окупу заједно што је наша највећа снага. Јако добро се познајемо, чак се разумијемо и само погледом кад стојимо у терену и играмо. То је наша највећа предност и нешто што може много доста нам донесе у кључним утакмицама.

       Колико вам смета играње без публике?

       – Одбојка се игра ради публике и не постоји ништа љепше од награде у виду аплауза након освојеног поена. Играње у овим околностима је јако чудно и јако непријатно. Нико не ужива да игра у празним дворанама али то је тренутна ситуација и морамо да јој се прилагодимо.

       Очекује Вас финале Купа РС. Можете ли до трофеја?

       – Ми увијек имамо највеће амбиције и циљамо медаље и трофеје, па ће тако бити и сада. Неће бити лако јер имамо најјачег могућег противника али ми се не предајемо, даћемо све од себе и вјерујемо да можемо до пехара.

        Након паузе вратила си се спорту који много волиш! Како успјеваш ускладити све обавезе?

        – За све што радимо са задовољством увијек се нађе времена. Не знам да ли више уживам као родитељ или као капитен, а када сте успјешни на свим пољима човјек добије додатну мотивацију. Имам подршку свога супруга као и цијеле породице, што ми је додатни вјетар у леђа. За сад уживам у својим обавезама и радујем се будућим успјесима.

Коментари
Издвајамо