Još jedan odbojkaški spektakl u Trebinju

03.07.2022. - Одбојка

U Trebinju, na Bregovačkom bazenu, 9. i 10. jula biće održan sada već najpopularniji turnir na pijesku u Republici Srpskoj, „Sunrise beach volley tour 2022“.

Prošle godine turnir je dostigao veliki uspijeh kada je odziv ekipa u pitanju, a ove godine dostiže i veći nivo. Pored prijavljenih ekipa iz Srbije, Crne Gore i cijele Bosne i Hercegovine, na pijesku u Trebinju svoju najbolju odbojku predstaviće i jedan rusko-ukrajinski par.

Organizator turnira „Management event box“ na čelu sa direktorom turnira, Bojanom Novokmetom, duguje veliku zahvalnost generalnom direktoru MH „Elektroprivreda RS“ Luki Petroviću i gradonačelniku Trebinja Mirku Ćuriću koji su podržali ovaj turnir. Takodje veliku zahvalnost dugujemo svim sponzorima i prijateljima koji su podržali i ove godine naš projekat i omogućili da iz godine u godinu podižemo ,,ljestvicu” kako u organizaciji, tako i u nagradnom fondu. Po prvi put na našim turnirima će prva nagrada iznositi 1.500km , drugo mjesto 600km, a treće mjesto 300km.Pored Trebinja, turnir će ove godine biti održan u Gradišci i u Bijeljini.

Organizatori turnira pozivaju sve ljubitelje dobre odbojke na pijesku da 9. i 10. jula budu na Bregovačkom bazenu i uživaju u savršenoj igri najboljih odbojkaša.

Коментари
Издвајамо