Пораз наговјештај још љепших дана

25.11.2021. - Одбојка

И дан послије, још једне европске одбојкашке утакмцие у Гацку, утисци у овом мјесту су одлични, упркос поразу- Тако портал Радио Гацко данас пише:

О пожртвованој борби наших одбојкашица највише говори резултат по сетовима, 19:25, 22:25 и 22:25.

Изузмемо ли први сет када су гошће доминирале, у друга два су Гачанке биле готово равноправан противник тиму који се такмичи у једној од три најбоље лиге света.Подршка публике била је ветар у леђа и седми играч изабраницама Саше Слијепчевића који је у потпуности био задовољан показаном игром одбојкашица Гацка..

„Презадовољан сам како смо одиграли ову утакмицу у Гацку. Сви који су били у дворани могли су да виде врхунску одбојку, на врхунском нивоу каква се ретко виђа у БиХ. Цуре су биле потпуно у утакмици, слушале су, сваки део тактике упућен са моје стране њима, максимално су испоштовале. Ово је врхунска екипа, долази из најјаче лиге на свету, тако да мислим да је велика част за мали град да угости једну овакву екипу и мислим да је велика част за мали град да угости једну овакву екипу и мислим да сви морамо да будемо презадовољни том чињеницом, али и оваквом изведбом наших играчица“.

Гости из Турске су били пријатно изненађени игром коју су показале играчице Гацка. Тренер Ајдина Хамурку Алпер је након сусрета рекао да је ово екипа која има своје квалитете, те да су озбиљно приступили двомечу против Гацка.

„Срећни смо што смо победили, али смо јако срећни и што смо играли пред пуним трибинама. Ако морам да говорим о игри, онда морам да кажем да је ЖОК Гацко играло одлично, посебно у сервису, одбрани и блоку. Мора се поштовати противничка екипа, а у овој је неколико младих играчица које су јако занимљиве. Свака побједа и када сте фаворит, мора да се потврди на терену“, рекао је Алпер.Тим из Турске је, уз италијански Скандићи, један од фаворита за освајање ЦЕВ Челенџ купа.

Коментари
Издвајамо