Звезда остала без Вајта

Аутор: Моцартспорт
11.09.2021. - Кошарка

Велики пех за Црвену звезду и Арона Вајта. Амерички кошаркаш ће на дужи временски период одсуствовати са терена, пошто после урађеног снимка у болници у Минхену установљено да се ради о прелому зглоба леве руке.

То је потврђено и из Црвене звезде, када је лекарска служба добила званичну потврду о степену повреде. Вајта после хирушког захвата очекује опоравак у Београду.

Одлични кошаркаш је у кратком временском периоду током припрема показао да би могао да буде велико појачање за састав Дејана Радоњића, па ће његова повреда представљати огроман хендикеп за читав тим, који је кренуо у завршну фазу припрема за почетак сезоне.

Пулени Дејана Радоњића су добили прилику да се на турниру у Минхену одмере са неким од најбољих европских екипа, па су тако на првом кораку за ривала имали амбициозни Панатинаикос. Ако се по јутру дан познаје, могла би наступајућа сезона у Евролиги да буде врло добра за црвено-беле, пошто су просто прегазили легију странаца Димитриса Прифтиса – 83:55 (14:19, 18:16, 32:8, 19:12)

Коментари
Издвајамо